Keeping you safe and update – COVID 19

SMEŠTAJ


Hotel Livnica vam pre svega nudi prijatan i udoban smeštaj. Rapolažemo kapacitetom od 31  sobe.

LOKACIJA

Što se same lokacije tiče, hotel Livnica je tako pozicioniran da idealno odgovara svim vašim potencijalnim potrebama. Sama činjenica da se nalazi na Dorćolu već sama za sebe govori dosta. Sve dorćolske atrakcije su vam u neposrednoj blizini. Tu su, recimo, Narodno pozorište, Knez Mihajlova ulica, Kalemegdan, a na dohvat ruke vam je i Dunavski kej. Do svih ovih lokacija potrebno vam je svega nekoliko minuta hoda. Do aerodroma i železničke stanice, takođe, možete stići u rekordnom roku.

RESTORAN

Hotel Livnica u skorijem periodu planira da proširi svoju delatnost. Naime, u okviru hotela će se uskoro otvoriti restoran pod nazivom Stara livnica. Već pomenuta dorćolska raznolikost ostaviće pečat i na našem meniju. Tako ćete kod nas moći da uživate u raznim specijalitetima tradicionalne srpske kuhinje, a svi znamo da srpska kulinarska maštovitost ne poznaje granice.

RECEPCIJA

Recepcija našeg hotela vam je na raspolaganju 24 časa dnevno svakoga dana. Za bilo koju dodatnu informaciju, na raspolaganju vam je naše osoblje koje će se potruditi da u potpunosti odgovori na vaše želje i zahteve.